Harjoittelijahaku avoinna

Perunantutkimuslaitos toimii Seinäjoen Ylistarossa ja harjoittaa perunan tuotantoon ja käsittelyyn liittyvää tutkimusta, neuvontaa, koulutusta ja julkaisutoimintaa. Tutkimusaiheita ovat mm. lajikkeet, lannoitus, kasvinsuojelu, muu viljelytekniikka ja viljelyn talous.

Etsimme kasvukaudeksi 2019 harjoittelijaa, jonka työtehtäviin kuuluu osallistua tutkimusten tekniseen toteuttamiseen yhdessä laitoksen kenttähenkilökunnan kanssa. Työ on monipuolista ja haastavaa. Harjoitteluaika on toukokuun alusta syyskuun loppuun (mahdollisuus jatkaa lokakuun loppuun).

Harjoittelijalta toivomme tarkkuutta, huolellisuutta ja vähintään T-korttia, ruotsinkielentaito luetaan eduksi. Perunanviljelykokemus ei ole välttämätön, mutta siitä on hyötyä. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi. Harjoittelun aikana on mahdollista majoittua tilalla. Jos sinua kiinnostaa tutustua tutkimustoimintaan, tässä on siihen oiva tilaisuus.

 

Toivomme vapaamuotoiset hakemukset 11.2. mennessä sähköpostilla osoitteeseen marjo.serenius@petla.fi